Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC

Sims 3 Machinima: ‘Willow’ van Nittens

https://youtu.be/S1Y4vBGjuH4

Wil je meer machinima’s kijken? Gebruik dan onze Machinima Tag.

4 gedachtes over “Sims 3 Machinima: ‘Willow’ van Nittens”

 1. Nouky

  Sorry, meestal snap ik die machinima’s wel, maar deze volg ik echt niet. Het liedje is ook niet echt mijn stijl…
  Hoewel ik hem niet volg, vindt ik het wel mooi ‘geedit’, heel mysterieus….

  1. hiki

   Bij de machinima staat eigenlijk ook dat het meer een experiment is met camera beweging en sfeer scheppen. Maar ik vond het mooi gemoeg – ondanks ontbreken van duidelijk verhaal – om het hier neer te zetten. 😉

 2. Hikari-desu

  Erg mooie machinima inderdaad. 🙂 Ik geloof dat het over een meisje gaat die in een mysterieus bos allemaal figuren ontmoet die haar levenslessen leren. Tenminste, dat denk ik. 😛

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>