Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Social

500.000 ‘Likes’ voor The Sims Social op Facebook

EA heeft bekend gemaakt dat de pagina van The Sims Social 500.000 ‘Likes’ heeft bereikt, en dat het aantal nog steeds oploopt. Ook heeft het een gemiddelde score van 4.6 uit 5, wat erg hoog is. Daarom een bedankje en, natuurlijk, de vraag of je al jouw vrienden wilt vertellen over The Sims Social.

We have to start off with a huge THANK YOU to all the Sims fans. Since we announced The Sims Social on Facebook at E3, your support has been incredible. We’ve surpassed half-a-million “Likes” on Facebook and more than 13,000 reviews at an average a 4.6 out of 5. We know your expectations are high. Don’t worry; ours are higher.

| EA: Jeff Karp: The Sims Social Surpasses 500,000 Likes |

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>