Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC en De Sims 3 Store

EA: 1 item uit De Sims 3 Store voor elke vertaalfout in De Sims 3

Iedereen komt in De Sims 3 wel eens een rare vertaalfout tegen en op het officiële Nederlandse De Sims 3 forum kun je die vertaalfouten nu melden. Voor elke fout die nog niet gemeld is tot nu toe krijg je 1 item uit De Sims 3 Store.

Je kunt ook zelf het item uitkiezen wat je wil hebben uit De Sims 3 Store. Alle informatie vind je verder op de onderstaande link.

Meldpunt voor vertaal-, spel- en interpunctiefouten

Waarschijnlijk is het de fanatieke simsspelers al opgevallen, maar er zitten best een aantal spelfouten in de Nederlandse Sims 3 en de uitbreidingspakketten. EA heeft besloten daar wat aan te doen, maar daar hebben we jullie hulp bij nodig!

Als beloning krijg je voor iedere unieke gevonden fout 1 item uit de Store cadeau!

| Sims 3 forum: Meldpunt voor vertaalfouten: 1 item uit de Store cadeau voor iedere fout! |

Deze post hebben we op 24 juni 2011 al online gezet. Ruim een week geleden is het melden van vertaalfouten tijdelijk stopgezet. Maar in het topic op het officiële De Sims 3 forum kunnen weer fouten gemeld worden, dus ook weer spullen uit De Sims 3 Store ‘gewonnen’ worden.

4 gedachtes over “EA: 1 item uit De Sims 3 Store voor elke vertaalfout in De Sims 3”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>