Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder SN Interview

SN’s ‘In het zonnetje’ komt weer terug

Het is de laatste maanden erg druk geweest op Sims Nieuws en daardoor is onze interview serie ‘In het zonnetje’ een beetje verwaarloosd.

Maar we gaan binnenkort weer een Nederlandse fan van De Sims interviewen en dat betekend dat we weer eens in de maand een SN interview online gaan zetten.

Mocht je onze interviews helemaal nog niet gelezen hebben dan kun je terecht op deze pagina:

In de Nederlandse De Sims Community lopen allemaal Simfans rond die op hun eigen manier De Sims spelen en hun liefde (of verslaving) voor de game op allerlei manieren uiten.

Dat kan het maken van dagboeken zijn, het maken van ingame video’s (machinima’s), het actief zijn op allerlei forums, het runnen van een fansite of een De Sims magazine, en nog op veel meer andere manieren.

Die diversiteit binnen de Nederlandse De Sims Community is voor ons reden om zo nu en dan een Simfan eens flink in het zonnetje te zetten.

| SN’s interviews: in het zonnetje |

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>