Reviews van De Sims 3 Levensweg op Nederlandse fansites

We hebben de laatste tijd geregeld reviews van De Sims 3 Levensweg van allerlei sites gemeld.

Maar wat vinden de experts, de Nederlandse De Sims fansites, er eigenlijk van? Hier zijn die reviews nog eens op een rijtje:

Kortom, het ligt eigenlijk aan de manier hoe je speelt hoe je de uitbreiding ervaart. Ikzelf ben meer van de uitdagingen en bouwen en vandaar dat ik deze uitbreiding wat minder vind dan de vorigen. Maar het geeft wel iets meer om te doen bij elke generatie dan voorheen. Vooral de kinderen en tieners kunnen echt een heel stuk meer doen dan voorheen. En aangezien je steeds opnieuw weer te maken krijgt met nieuwe generaties, geeft deze uitbreiding wel dingen dat je steeds weer zal gebruiken.

| Sim Universe: De Sims 3 Levensweg review |

De game is zeker een verbetering voor het leven van je sims, ben je meer van het bouwen in de game dan is deze uitbreiding misschien niks voor jou. Hou je van het leven in de Sims dan is deze uitbreiding zeker een aanrader omdat het gewoon veel meer leuke en nieuwe dingen toevoegt. Sommige dingen zijn wel erg irritant zoals de vele herinnering die je krijgt op de onnodigst momenten zoals bij het kopen van een boek in de boekwinkel. Hoewel ik de uitbreiding eerst helemaal niks vond geeft ik het nu dan toch een 7,5 mede omdat er toch wel maar een beperkt aantal objecten in het spel aanwezig is.

| Simlicious: Review De Sims 3 Levensweg |

De Sims 3 Levensweg is een uitbreiding die niet meteen na één keer spelen, en dan gaan we er van uit dat één keer spelen niet 12 uur achter elkaar is, te beoordelen is. De mogelijkheden zitten soms heel diep in het spel verstopt waardoor ze op het eerste gezicht niet opvallen. De nieuwe mogelijkheden komen soms pas bij een bepaalde leeftijdscategorieën aan het licht, waardoor het spel langer vernieuwend blijft dan voorgaande uitbreidingen.

| Sims Nieuws: SN Review: De Sims 3 Levensweg |

Mochten we een review gemist hebben meld het dan even, dan updaten we het lijstje.

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *