Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Patches

Nieuwe versie EA’s Origin: 8.2.0

Als je Origin opstart (wat eerst de EA Download Manager was) zul je zien dat er een nieuwe versie beschikbaar is: 8.2.0.

2 gedachtes over “Nieuwe versie EA’s Origin: 8.2.0”

  1. Marloes

    Een half jaar geleden heb ik de sims 3 van mijn pc verwijderd. Nu heb ik vakantie en weer tijd om het spel weer te spelen maar mijn pc geeft aan dat de sims3 launcher niet werkt. Ik heb alles geprobeerd: diverse malen verwijderen (ook met revo uninstaller) en opnieuw installeren. Het spel werkt wel, maar ii moet het opstarten via ‘bin’,zodat ik de launcher omzeil. Toch mis ik het download gedeelte vanwaaruit ik spullen kan uploaden uit ‘de uitwisseling’ enz. Ik weet dat deze nu origin heet, maar van hier uit werkt het ook niet…. Frustrerend! Weet iemand hoe ik alsnog de downloadmanager kan laten werken?

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>