Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Poll's

Nieuwe poll: is De Sims Middeleeuwen: Piraten en Adel iets voor jou?

We hebben een nieuwe poll voor jullie en dit keer over De Sims Middeleeuwen: Piraten en Adel. Dit eerste avonturen pakket voor De Sims Middeleeuwen ligt op donderdag 1 september 2011 in de winkels.

De uitslag van onze ‘Ik heb De Sims 3 Levensweg en ik geef het een …‘ poll vind je in ons polls archief. Iedereen bedankt voor het stemmen!

4 gedachtes over “Nieuwe poll: is De Sims Middeleeuwen: Piraten en Adel iets voor jou?”

  1. Marco

    Ik hou van sims, en ik hou van de middeleeuwen (favoriete tijd) maar samen, nee. Ik hou vooral van het bouwen. Dat is ook de rede waarom ik sims middeleeuwen en sims 3 levensweg heb teruggebracht. Dus dit is niks voor mij

  2. hiki

    Ik ga het wel kopen maar of ik het ook veel ga spelen? Ik heb De Sims Middeleeuwen nog niet veel gespeeld moet ik eerlijk bekennen. Maar deze zomer veel tijd om te gamen maar dan speel ik toch liever De Sims 3 😛

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>