Waarom zou je lid worden van het Sims Nieuws forum?

Als Sims Nieuws Team zouden we natuurlijk een glad verkoop praatje kunnen houden over ons forum en waarom jij nu echt een keer lid moet worden.

Maar wie kunnen er beter vertellen waarom jullie lid moeten worden dan onze forumleden zelf?

We hebben daarom in dit topic op ons forum onze leden gevraagd waarom andere Simfans echt lid moeten worden; hieronder vind je een paar van hun reacties.

En een account aanmaken is echt zo gedaan!

Het is een onwijs gezellig forum! Je kan er niet alleen vragen over de sims kwijt, maar ook gewoon wat kletsen met andere aardige forumleden. En er staan heel veel leuke dagboeken op om te lezen, die door andere forumleden worden gemaakt! Als je zelf een dagboek hebt die je wil delen, krijg je daar ook de kans voor.

Maar natuurlijk kun je ook gewoon mee gaan doen aan de wedstrijden die hier worden gehouden, soms zelfs met een echte prijs! Kortom, er is hier voor iedereen wel wat leuks te doen!

Simsfreak

Er zijn zoveel aardige mensen. Er is er altijd wel minsten 1tje waarmee je goed bevriend kan worden. En als je echt lucky bent heb je een nieuwe BFF te pakken, like me.

Emma

Omdat iedereen een speciaal topic krijg als hij of zij jarig is.

maike0090

Lid worden van deze website is bijna net zo verslavend als het Simsspel zelf. Het is een internetvirus, maar hij kruipt als het ware uit je computer en gaat in je zitten. Daarom moet je goed oppassen als je lid wordt, want je raakt voor altijd besmet. Gelukkig is dit een van de leukste virussen ter wereld, want Simsnieuws is een geweldige website!

De leden zijn erg aardig, de spelletjes zijn leuk, de teamleden zijn vriendelijk en erg betrokken bij alles, je kan veel informatie vinden over de Sims zelf en nog veel meer. Ben je een schrijftalent, dan kun je je eigen verhaal posten, hou je van wedstrijden, dan kun je met de wedstrijden meedoen en zelfs prijzen winnen! Soms ontmoet je hier zelfs mensen die later je vrienden worden. Kortom: Laat dat virus maar in je kruipen en wordt lid van Simsnieuws!

Monstermummie

Waarom niet? De Sims spelen met het Simsnieuws Forum erbij maakt het spel eigenlijk nog leuker! Iedereen is aardig, en het is er niet zo streng als op de meeste fora. Je kunt lekker babbelen over De Sims en de uitbreidingen, maar ook over andere dingen. Je kunt ook leuke spelletjes doen. Zo leer je ook nog eens nieuwe mensen kennen. En zelfs als je niet zo’n socializer bent kun je ook nog eens je foto’s, filmpjes en dagboeken delen. Dan ontvang je goede feedback zodat je je verder kunt ontwikkelen. Daardoor krijg je nog meer zin om te spelen!

Hikari-desu

Hopelijk mogen we jou dus ook snel verwelkomen als nieuw forumlid.

6 reacties

  1. Als je naar het forum gaat, staat er ONDER(dus niet de muis erop houden) het knopje Home inloggen. Klik daarop staat er ook ergens registreren. Ik weet niet of je het zo bedoelt….

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *