Sims Nieuws naar de Gamescom 2011

In Keulen (Duitsland) vind elk jaar de Gamescom plaats: een van de grootste Games beurzen en Sims Nieuws zal er ook zijn. De Gamescom 2011 vind plaats van donderdag 18 augustus tot en met zondag 21 augustus 2011.

Voor vrijdag 19 augustus hebben wij van EA Benelux een uitnodiging gehad voor een besloten presentatie, waar ook enkele producers uit Amerika bij zullen zijn. Wat we te zien zullen krijgen mag nog niet bekend worden gemaakt. Waarschijnlijk zal dat De Sims 3 Beestenbende zijn en wie weet ook De Sims Middeleeuwen: Piraten en Adel.

Wie er allemaal van het Sims Nieuws team gaan weten we nog niet maar hopelijk een aantal teamleden. Vorig jaar was een erg gezellige dag, we hebben toen veel gezien en ook veel mensen van internationals fansites ontmoet. Zie ook deze post op onze site over de Gamescom 2010.

We houden jullie op de hoogte.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *