Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Beestenbende

De Sims 3 Beestenbende Limited Edition: Origin pagina geupdate

Een tijdje geleden hebben we in dit bericht op onze site al gemeld dat de De Sims 3 Beestenbende Limited Edition te bestellen was op de Nederlandse Origin site. De Origin site is zeg maar de oude EA Store.

Volgens mij is die pagina recent geupdate met een aantal zinnen die ik nog niet eerder zelf had gezien.

Geef je Sims en hun huisdieren een exclusieve dierenwinkel, of bouw je eigen aangepaste dierenwinkel door een dierenwinkelkassa op een openbare kavel te plaatsen en daar iets naar jouw smaak omheen te bouwen.

Met de Limited Edition heb je de volgende mogelijkheden:

 • Pas het uiterlijk en de sfeer van de stad van je Sims aan met een exclusieve nieuwe openbare gelegenheid!
 • Geef je Sims een nieuwe ontmoetingsplek, waar ze andere Sims en hun huisdieren tegen het lijf kunnen lopen!
 • Ontvang unieke voorwerpen, die alleen verkrijgbaar zijn in de dierenwinkel!

| Origin / EA Store: De Sims 3 Beestenbende Limited Edition |

Inmiddels hebben we contact gehad met EA Benelux over de vele vragen die jullie hebben over de Limited Edition. Binnenkort horen we hoe het nu zit met deze versie voor Nederland en België wat betreft verkoop in winkels en op online shops.

26 gedachtes over “De Sims 3 Beestenbende Limited Edition: Origin pagina geupdate”

 1. cee

  @Mikese, ik ben het helemaal met je eens.
  Ik zat de vorige week es bij de store te kijken hoe de betaling was.(ik had gezien dat de kasteel onderdelen goedkoper waren) “paypal” je kunt dus niet eens via ïdeal”betalen, het moet allemaal zo moeilijk. ik had dus al meteen geen interesse meer. maar idd, EA verdiend al genoeg aan de games en nog extra aan degene die ook punten kopen in de store.
  Ik wil de ouderwetse uitbreidings pakketten met simpoints weer terug, dat was leuk.

 2. mar456

  @love stoned: Hij komt wrs ook gewoon in de winkels hoor.. Dusja daar hoef je helemaal niet over te zeuren.. En btw: als jij de baas van ea was wat zou je dan doen? Dit of wat jullie willen?.. Natuurlijk wil jij dan ook geld verdienen maarja elk bedrijf wil geld verdienen dusja tis gwn te begrijpen.

 3. Bakie

  Als het goed is komt die limited editie inderdaad ook gewoon in de winkels en i=het is toch juist alleen maar fijn dat die dezelfde prijs heeft als het gewone uitbreidingspakket? Dan krijg je méér voor de zelfde prijs. Bter kan niet lijkt me. 🙂

 4. Mikese

  Ja dat snap ik wel, maar waarom moet er uberhaupt een limited edition zijn? Dat stoort mij zo. En ja, ik heb snap ook dat EA geld wil verdienen, maar dat doen ze al genoeg, hoor, wees daar maar niet bang voor.

 5. roger

  @Mikese, ja ik vind ook dat je gelijk hebt wrm verse een limited doe alles gewoon in de normale editie ik krijg bijna een hekel aan EA te krijgen alsof iedereen maar ligende gelden heeft…

 6. NickyV

  Vanmorgen met EA gebeld omdat ik de beestenbende al bestel had, de limited editon is alleen digital te verkrijgen, na het uitkomen van het spel. Het komt zeker NIET in de nederlandse winkels.
  Ik moet na het uitbrengen van Beestenbende contact opnemen met EA als ik niet de limit editon heb gekregen, dan wordt deze alnog overgezet.
  De prijs is het zelde als de gewone Beestenbende.
  NickyV

  1. Wicked Rose

   NickV, heb jij hem dan digitaal besteld? Of bedoel je dat je de limited content krijgt als je belt? (dan word EA platgebelt, haha)

   En Bakie, in amerika is hij wel gewoon in een doosje te verkrijgen.. Pff, hoe moeilijk is het om te vertalen!? Jemig! Vind het behoorlijk oneerlijk.. =/

 7. Bakie

  Dat zou wel rot zijn als dat zo is, ik wil eigelijk de Limited Editie wel met doosje…Maar als het alleen digitaal is, waarom hebben ze er dan wel een doosje van? Is niet logisch toch?

 8. Bartskinu

  Sorry hoor maar als ’t alleen digitaal te krijgen is ga ik hem gewoon kopen in de winkel en dan download ik de limited stuff wel illegaal! pff… ze moeten t gewoon in doosjes verkopen!

 9. NickyV

  Hoi Wicked, ik heb beestenboel als op 9 juni digitaal besteld, maar toen met de wetenschap dat dit de gewone versie was, nu blijkt het de limited editon te zijn. Teminsten dat zeggen ze bij EA nederland. Mocht het als nog niet zo te zijn moet ik contact met hem opnemen. Maar daarnaast koop ik altijd ook de versie in de winkel, want het zal niet de eerste keer zijn dat het digitaal niet werkt. En waarom de versie niet in de winkels komt in Nederland zal wel met de oplage te maken hebben, er is wel al meer uitgebrachtvan de sims waar wij als Nederlanders niet aan kunnen komen.
  Groetjes Nicky

  1. Wicked Rose

   NickV, je koopt hem digitaal én in de winkel? Wat voor baan heb jij!? hahaha, maar bedankt voor je antwoord..
   Ik weet dat ze dingen in Nederland niet doen, maar toch, ik vind het oneerlijk =/

   Laten we maar hopen dat EA zich nog bedenkt tegen die tijd..
   Ik bedoel als je het spel registreert kan je het er toch bij doen? Zoals simpoints enzo?

  1. hiki

   Geen idee: ik denk dat er na de release van De Sims 3 Buurtleven Accessoires meer erover bekend gaat worden. En op de Gamescom, waar wij op 19 augustus de producers ontmoeten, zal ik ze zeker laten weten dat dit allemaal erg knullig is geregeld.

   🙂

   1. coksieboksie

    Jeetje, ik zie het nu pas! Zat gisteren op een openbare computer waardoor de “quote” in het bericht zeg maar niet te zien was. Daardoor zag ik alleen:

    “Volgens mij is die pagina recent geupdate met een aantal zinnen die ik nog niet eerder zelf had gezien.

    Inmiddels hebben we contact gehad met EA Benelux over de vele vragen die jullie hebben over de Limited Edition. Binnenkort horen we hoe het nu zit met deze versie voor Nederland en België wat betreft verkoop in winkels en op online shops.”

    Ik dacht, wat is dat nou voor nieuws 😉 Maar bedankt! Scheelt niet veel dus, limited of niet 🙂

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>