Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC

Nieuw op de officiële De Sims 3 site: blogs

De officiële De Sims 3 site heeft een paar dagen geleden een update gehad. Zo zijn er in de Sims 3 Store nieuwe filter mogelijkheden en is er een nieuwe feature toegevoegd: blogs van SimGuru’s.

Wat kun je allemaal verwachten in onze nieuwe blog? Houd je ogen open voor uitgelichte blogberichten van SimGuru’s uit The Sims Studio, die hard aan het werk zijn met de website of de game! Je kunt allerlei leuke dingen te zien krijgen, zoals een voorproefje van het ontwerp van de game, favoriete uploads naar De Uitwisseling of misschien zelfs willekeurige leuke spullen!

Maar niet alleen de berichten van SimGuru worden uitgelicht, je leest het goed! Daarom noemen we dit een communityblog; wij weten dat De Sims community uit allerlei getalenteerde, leuke en behulpzame Simmers bestaat.

Blijf dus vooral je creaties, tips en nieuws over jouw eigen game delen! Sim lekker door!

SimGuruHydra

| De Sims 3: officiële blogs |

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>