Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Social

De Sims Social: het ontwerpen van ingame objecten video

Exclusive! Here’s a sneak peek of The Sims Social artist creating some very special items that will be available in the game! Can you guess which of the items we’ll be giving away when we hit 1.25 million likes of our fan page?

| The Sims Social – Facebook |

5 gedachtes over “De Sims Social: het ontwerpen van ingame objecten video”

  1. SunShineMimi

    Wauww.. ik wou dat ik daar aan mee mocht helpen:( ik heb ook een teken tablet thuis waar ik regelmatig op teken. Zou het uberhaupt mogelijk zijn om bij sims 3 te kunnen werken.. of zul je daar echt eerst een heel proces voor moeten volgen? lijkt me zo onwijs cool..
    -Nadeel:
    In het buitenland verblijven voor een lange tijd.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>