Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC en Site Nieuws

In aanbouw #2: Sim Dalley een buurt voor De Sims 3

Een aantal weken geleden is Kyta begonnen met het maken van een buurt voor De Sims 3 met behulp de Creëer een Wereld tool. Andere Sims Nieuws Teamleden zijn nu ook aan het werk voor deze buurt en wel met het bouwen van huizen en openbare plekken. Een week geleden hebben we aan Sim Dalley ook al aandacht besteed en inmiddels is de hele buurt alweer een stuk verder.

Wanneer het hele projekt afgerond zal zijn is niet bekend, maar dat zal niet voor de release van De Sims 3 Beestenbende zijn. Het maken van een buurt is veel werk; zeker als het een grote buurt is waarin je niet alleen een stedelijk gebied vind maar ook veel natuur. En je wil ook nog eens (ingerichte) huizen, veel openbare plekken maar ook families in de buurt hebben.

| Sim Dalley – mijn wereld |

Veel meer over de Creëer een Wereld tool en allerlei andere buurten voor De Sims 3 vind je op ons Sims 3 Creëer een Wereld (tool – BETA) forum.