Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Buurtleven Accessoires

Laadscherm en bureaublad icoon van De Sims 3 Buurtleven

Iedereen zal er iets anders in zien, maar het laadscherm van Buurtleven is in ieder geval apart. En het icoontje wel erg simpel, maar goed. Hier zullen we dus tot en met Beestenbende tegen aan gaan kijken bij het opstarten.

Bron: SimPrograms
Met dank aan Simsandcool voor het melden!

17 gedachtes over “Laadscherm en bureaublad icoon van De Sims 3 Buurtleven”

 1. mar456

  Yeiks,

  Tis net van ik moet dit maken maar liever zit ik thuis iets anders te doen. Dit is echt gwn lelijk.. De 1e gwn 1 blauwe bol die iets witter wordt met het sims logo erin. en de 2e is gwn iets raars :S.

 2. Bakie

  Die eerst is inderdaad wat saai en die tweede is opzich wel mooi, maar niet voor een uitbreidingspakket dat over buurten gaat. (zoals Zemm in het forum al melde) Het is meer iets futuristisch ofzo.

 3. Simandcool

  (m’n nickname is verkeerd geschreven, whatever :P)Ik vind het laadscherm wel iets moderns hebben maar dat grijs maakt het super saai. Verteld niet echt iets over Buurtleven. En het icoontje, die had ik liever op een manier gezien als het icoontje van De Sims 2 Apartementleven, met gebouwen op de achtergrond zeg maar. Ik neem aan dat toekomstige laadschermen ook niet zo “super” zullen zijn, dus alleen maar wolkjes of gras ๐Ÿ˜ฎ

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>