Nieuwe patch voor De Sims 3 vandaag beschikbaar

Het lijkt erop dat er vandaag een (grote) patch beschikbaar komt voor De Sims 3 basisspel tot en met De Sims 3 Levensweg. De patchnotes zullen later wel online worden gezet en de patch zal dan meteen beschikbaar zijn in De Sims 3 Opstarter.

There is a brand new @TheSims3 patch today! Update your game for HUNDREDS of fixes and updates to everything from the base game to #TS3Gen!

Patch notes will be posted on TheSims3.com soon containing a comprehensive list of all of the fixes and improvements in today’s patch!

Bron: SimGuruRyan op Twitter

Een update van de Creëer een Wereld tool zal ook binnenkort beschikbaar zijn.

Dus dit is het juiste moment om een backup te maken van je opgeslagen spellen, zie ook deze post van vanochtend:

| Pre release: back up maken van je opgeslagen De Sims 3 games |

23 reacties

  1. Ja ik ben ook benieuwd, ben nu even De Kwana’s aan het opladen op de Sims 3 Uitwisseling. Ik wil die niet WEER kwijtraken door patch gedoe 😛

 1. Een update van de Creëren een Wereld tool zal ook binnenkort beschikbaar zijn.

  #Bakie: ik heb die bug volgens mij nog maar weet het niet zker want onlangs alles weer opnieuw geïnstalleerd en nog geen opgravingen gedaan.

 2. ik wacht wel ff de reacties van mensen af voor ik het installeer
  en natuurlijk een back-up maken van saves en sims en downloads en foto’s :3

  dan kan ik eindelijk die nieuwe store stuff installeren

   1. Ik ben 3 weken in Parijs, dus ik kan ook nog wel een tijdje wachten, want als ik thuis ben ga ik dit keer weer een geschreve review maken voor Sims3 xD, en ik moet een update maken op youtube van no mosaic, moet ook verder met mijn walktrough van sims 3 wereld avonturen, en moet 4 dagen per week werken.

 3. Ik krijg als ik het opstartscherm start geen melding dat er een update is en hij zegt ook dat mijn game up-to-date is!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *