Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Buurtleven Accessoires

Officiële Engelse trailer van De Sims 3 Buurtleven Accessoires

Net zo vlak voor de release van het nieuwe accessoirespakket voor De Sims 3 heeft EA een nieuwe trailer online gezet. Je ziet veel nieuwe gebouwen en objecten uit De Sims 3 Buurtleven Accessoires voorbij komen, erg leuk dus!

Met dank aan Craig van EA UK.

15 gedachtes over “Officiële Engelse trailer van De Sims 3 Buurtleven Accessoires”

 1. Hikari-desu

  vind het tot nu toe wel een leuk pakket, maar ik heb eigenlijk niet zo veel nieuws voorbij zien komen eerlijk gezegd. Maarja, waarschijnlijk moet ik gewoon wat beter kijken 😛 Maar ik denk dat ik toch maar ff afwacht tot er bekend is hoeveel en welke spullen er nou in komen. (Of is dat al lang bekend?)

 2. cindy

  Ik hoop wel dat ik nu wel gebouwen kan plaatsten in mijn dorp/stad want krijg dat niet voor elkaar en hoe kan ik zelf een stad bouwen??

  als je me wilt helpen
  dank je wel

  groetjes cindy

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>