Officiële Engelse trailer van De Sims 3 Buurtleven Accessoires

Net zo vlak voor de release van het nieuwe accessoirespakket voor De Sims 3 heeft EA een nieuwe trailer online gezet. Je ziet veel nieuwe gebouwen en objecten uit De Sims 3 Buurtleven Accessoires voorbij komen, erg leuk dus!

Met dank aan Craig van EA UK.

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

15 reacties

  1. Springplank moet bij een uitbreidingspakket komen omdat ’t ook een nieuwe animatie bevat dan… en accessoires pakketten bevatten geen nieuwe animaties

  1. Het lijkt wel of het een game is die paarse mannetjes. Ze hebben volgens mij zo een gamesystem op hun hoofd. Maar weet het niet zeker.

 1. ja bij Suppersnelle Acc bevat wel nieuwe animaties bv uitlaat afstellen , auto naam geven, voertuigliefhebber Enzo XD

 2. vind het tot nu toe wel een leuk pakket, maar ik heb eigenlijk niet zo veel nieuws voorbij zien komen eerlijk gezegd. Maarja, waarschijnlijk moet ik gewoon wat beter kijken 😛 Maar ik denk dat ik toch maar ff afwacht tot er bekend is hoeveel en welke spullen er nou in komen. (Of is dat al lang bekend?)

 3. Ik hoop wel dat ik nu wel gebouwen kan plaatsten in mijn dorp/stad want krijg dat niet voor elkaar en hoe kan ik zelf een stad bouwen??

  als je me wilt helpen
  dank je wel

  groetjes cindy

  1. Ik heb je emailadres weggehaald: is niet verstandig dat je die geeft!!!

   Je kunt beter vragen stellen op ons forum 😉

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *