Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Buurtleven Accessoires

De Sims 3 Buurtleven Accessoires trailer (NL versie)

14 gedachtes over “De Sims 3 Buurtleven Accessoires trailer (NL versie)”

 1. yannick

  Ik moet 2 weken wachten tot ik hem kan kopen, maar zou dit ook in bridgeport te spelen zijn? of alleen in sunset valley?… vind het wel zonder dat ze sunset valley hebben veranderd, wel mooi dan, maar is sunset valley allle oude gebouwen nu weg?

  1. Chatmetjet

   Ik denk dat deze stuffpack gewoon die gebouwen toevoegt aan je bouw-mogelijkheden in de stad, zoals je eerst bijv. een kant en klaar ziekenhuis ergens kon neerzetten, zou je er nu een kant en klaar eetcafétje neer kunnen zetten.

   Ik weet echter niks van de stuffpack dus ik kan er naast zitten, maar dit lijkt me het meest logische.

    1. hiki

     voorzover ik begrijp moet je zelf de buurt aanpassen en worden alleen nieuwe buurten aangepast. Maar dat weet ik morgen pas 100 %

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>