Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Buurtleven Accessoires en De Sims 3 Reviews

Curtis Paradis: De Sims 3 Buurtleven Accessoires is helemaal niks

42 gedachtes over “Curtis Paradis: De Sims 3 Buurtleven Accessoires is helemaal niks”

 1. Leander

  Onsympathieke video, hij kan beter zeggen wat hij ervan vindt en ons dan zelf een beslissing laten maken i.p.v. te zeggen dat we het niet moeten kopen. Dat beslissen we zelf wel. 🙂

  Sorry, moest ik even kwijt.

 2. steventb

  Hij zegt altijd dat Na Middernacht de beste is, en als Beestenbende uitkomt dan zou die ‘ook weer niet goed is’ en dan verwijst ‘ie weer naar Na Middernacht :P.

  Het is een geweldig accessoirespakket, met geweldige meubels en geweldige kavels.

  Het accessoirespakket is met name op de releasedag erg slecht verkrijgbaar bij de grotere speelgoedwinkels :P.

 3. peertje

  haha ik vind na middernacht juist helemaal niets 😛 naja helemaal niets is overdreven ik vind het uitgaan wel grappig maar doe dit eigenlijk nooit alleen om een vrijgezellen feest te geven ofzo.

 4. Cindy

  nou
  heb net een kwartiertje gespeeld
  heb hem maar weer snel uitgezet
  wat een xxxxx spel zeg
  pppffff nog meer bugs
  sims die verdwijnen uit de vierkantjes en niet meer bestuurbaar zijn
  de bugs worden steeds erger
  ik ga echt steeds meer een hekel krijgen aan de sims
  ze moeten nu echt snel een oplossing gaan vinden anders raken ze een trouwe sim fan en voor hun een inkomen kwijt

   1. Knaapje

    Ben jij een moderator ofzo? Zo niet, wat maakt jou dat uit?
    Wil je niet dat andere mensen hem gratis kunnen krijgen, en jij niet? Sorry dat ik het zeg maar die lui van EA zijn vette uitbuiters, met die zielige uitbereidingen die veel te duur kosten en veel te weinig content hebben. Neem bijvoorbeeld Sims 3 na middernach. Dat er in zon lompe flat maar een zielig appartementje past. Schandalig, als je zulke dingen bij je trouwe fans flikt, verdien je het om bestolen te worden. Luie geldwolfen van EA. Je moet eens goed nadenken wie er nou de dieven zijn.

 5. Mich.....

  Mjaaa, ik heb hem ook maar gekocht, meer omdat ik mn collectie compleet wilde hebben, maar ik ben het wel met CurtisParadis eens (en niet alleen omdat ik hem gewoon te grappig vind). Er zit niet echt iets bij waarvan ik denk dat ik het zou missen als het er niet was. Een beete een teleurstelling, want ik zat wel echt uit te kijken naar dit pakket (ik had van tevoren al een hele save gemaakt en alle gebouwen verwijderd in Sunset Valley, zodat ik het helemaal opnieuw in kon richten) Maar goed… Mijn collectie is wel compleet 😀

 6. Lisa

  nou ik begin nu toch wel te twijfelen hoor, ik moet egt die wasmachine hebben en die nieuwe school is superrr!
  kan ik dan beter ambities kopen? zorgt buurtleven egt voor een heleboel bugs? of is dat niet bij iedereen? ..

 7. love stoned

  Pfffff hij is echt stom man !
  Ik heb nu echt zoveel bugs in mijn spel :s
  je moet alles ook zelf zetten in de stad ,
  en dat is altijd zo LASTIG !!! :@
  ik vind hem niks aan !
  hij is ook veel te duur
  en inderdaad zeg,
  bij na middernacht heb je niet eens huisgenoten :S bij die flats .
  dan leef ik liever in een huis
  ze zijn veel te lui !
  bij huisdieren zijn der zekeer wete weer nadelen.
  bij sims 2 voond ik alles zoleuk !

 8. DENNUSZ

  een ding snap ik niet.. waarom als jullie zo zeggen dat het zo stom is enzo, waarom uninstall je hem niet, en verkoopt em ofzo..? ik vind buurtleven ook matig, maar ik vind em niet stom hoor, en bij mij zorgt die niet eens voor zoveel problemen, je moet blij zijn dat EA nieuwe uitbreidingssetten en accessoires pakketen maakt..

  Sorry hoor, maar dat is mijn mening, en dat mag ook best gezegd worden.

 9. Rita

  Eigenlijk verpesten jullie nu het genot van de andere spelers!! jullie zeggen allemaal dat het stom is enzo, terwijl misschien je ervoor hebt gespaard en dan heb je eindelijk genoeg en je wilt hem echt heel graag gaan jullie zeggen dat ie stom is…. ga het maar voor de andere verpesten :S

 10. love stoned

  @DENNUSZ
  Nou wie zegt dat ik ‘m niet wou verkopen?
  Ik ga hem ook verkopen !
  @Rita
  Ik geef gewoon mijn mening hoor
  Jaa ik had er voor gespaard,
  ik verwachtte wel wat meer
  Bij de sims 3 doen ze bijna alle uitbreidinge ‘snel snel’ !
  ik hoop dat dr bij De Sims 4 meer verandering in komt zeg
  Sims 2 was veeeeeeeeel uitgebreider!

  1. Knaapje

   Ofniet dan, stelletje luiwammessen van EA. Die rabbit holes hadden helemaal niet gehoeven. En waarom maak je potverdorie een ambities uitbereiding, als je niet eens alle rabbit holes weghaalt bij de baan locaties. Zover ik weet was dat de perfecte kans in de uitbereiding van ambities. Schandalig. Maar word AUB niet boos op de mensen die EA verdedigen, ze zijn gewoon gehersenspoelt, door de verkooppraatjes, van EA, ze kunnen er ook niets aan doen. 😉

 11. love stoned

  @Knaapje
  Eindelijk, iemand die het met me eens is. Ik geef je groot gelijk 😀 Bij de sims 2 was alles veel uitgebreider en waren der geen rabbitholes. Sims stapten ook gewoon in de auto etc. Ik hoop echt dat er in Sims 4 wat verandering komt.

 12. DENNUSZ

  Nou, ik vind sims 3 leuk, en oke, sims 2 was “leuker” qua uitbreidingssetten. Als seizoenen naar sims 3 zou komen, of studenten leven of whatever, dan vond je em ook leuk, ik vind t noujuist leuk van die rabbitholes, weer eens wat anders, en nou wat maakt het nou uit of je sim nou in een auto stapt, of op een knopje drukt en hij opeens in de auto zit? Ook niet veel hoor, heb gewoon eens plezier in sims 3 anders speel je maar sims 2 als je die zo leuk vind, maar ga het nou niet verpesten voor anderen die Sims 3 WEL leuk vinden..

 13. Rudy

  Kijk, dat EA de Sims franchise uitmelkt, is natuurlijk al vanaf dag 1 van De Sims zo. Het is nou eenmaal een succesvolle game, waar EA van weet dat ze daar veel geld mee kunnen verdienen. Toch, ben je niet verplicht om een uitbreiding aan te schaffen. Wat ik zelf altijd doe is kijken en veel informatie zoeken over de uitbreiding. Vervolgens maak ik voor mijzelf een afweging of ik de uitbreiding goed genoeg vind om te kopen of niet. Zelf heb ik buurtleven wel, want ik vind de gebouwen alleen al een mooi modern uiterlijk hebben, en zelf ben ik ook meer van de moderne dingen. Echter, ben ik het wel eens met de mensen die Stuffpacks een beetje overdreven vinden. Dat vind ik namelijk ook. EA kan net zo goed al deze nieuwe dingen in een normale uitbreiding erbij stoppen.

  Voor de mensen die kritiek of aanmerkingen hebben op de uitbreidingen van De Sims 3, kan ik dat ook begrijpen. EA heeft er voor gekozen om Sims 3 uit veel rabbitholes te laten bestaan. Dit is inderdaad jammer en soms vind ik ook dat EA zich er een beetje te makkelijk van af maakt met de uitbreidingen. Als je het mij vraagt, vind ik de enige uitbreiding die nog enigszins geslaagd is Wereldavonturen. Zelf wacht ik ook op Seizoenen en kijk ook erg uit naar Huisdieren. Ik weet eigenlijk wel zeker dat seizoenen er ook gaan komen, alleen dat zal wel weer een hoop geknutsel zijn zoals in De Sims 2, dat het eerst in huizen sneeuwde/regende etc. Toen waren het nog lots, nu is het een hele wereld. Als het dus gaat sneeuwen en regenen e.d. moet het de hele open wereld voorzien van sneeuw en regen. Lijkt me best een karweitje.

  Uiteindelijk zijn we allemaal zelf verantwoordelijk of we een uitbreiding aanschaffen of niet, wat EA ook maar doet. Uitmelken of niet. =)

  BTW. De promotie filmpjes van EA zijn altijd mooier gemaakt dan het uiteindelijk is, juist omdat ze daarmee mensen over de streep trekken. Dat is ook een reden dat ik eigenlijk nooit een promotie filmpje als uitgangspunt voor een uitbreiding neem, en ik baseer daar ook nooit mijn oordeel op of ik hem koop of niet. Er zijn genoeg reviews te vinden.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>