Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Buurtleven Accessoires

De Sims 3 Buurtleven Accessoires: gameplay video van The Sims Hub

7 gedachtes over “De Sims 3 Buurtleven Accessoires: gameplay video van The Sims Hub”

        1. hiki

          Het nadeel van plafonds is dat je echt je een breuk moet draaien met je muis om goed die plafonds te kunnen plaatsen. Ze zeiden dat door een een knopje (voor je camera positie) makkelijker is maar die makkelijke manier heb ik nog niet ontdekt.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>