Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Buurtleven Accessoires

De Sims 3 Buurtleven: CAS vrouwen outfits en kapsels

Met dank aan Matthieu voor de tip.

28 gedachtes over “De Sims 3 Buurtleven: CAS vrouwen outfits en kapsels”

  1. hiki

   Ik heb Buurtleven wel even gespeeld en wil morgen de buurt aanpassen met de nieuwe kavels. Voor CAS bekijken heb ik nog geen tijd gehad. Maar je kunt het zelf snel bekijken: bij accessoires enzo werkt de bekijken per EP of SP knop toch ook?

 1. Franniewee

  Leuk dat je dit geplaatst hebt. Maar ik ben ietwat teleurgesteld in de ontwerpcapaciteiten van EA. Er zitten een paar draken van ontwerpen bij. Oké smaken verschillen,laat ik het daar maar op houden.

  1. Mikese

   Helemaal eens!
   Er zijn zoveel mooie dingen die ze kunnen maken en ze komen steeds aanzetten met verschrikkelijke outfits! De hele outfits vind ik trouwens nog wel leuk bij Buurtleven, maar er zitten ook weer dingen bij die ik echt jammer vind.

 2. sjik13

  het lukt me niet om buurtleven accessoires te installeren, heb al vanalles geprobeerd. Heb reeds luxe accessoires, buitenleven accessoires en al afgesmeten, maar het helpt niet. Iemand tips???

 3. o0simsfreak0o

  @Lisa: das een Newsea kapsel, die moet je dus download van TSR 😉 aangezien EA nooit zulke mooie kapsels maakt :3

  omg, dat 3e paarse bovenkant ding is echt spuuglelijk, lijkt net een baby outfit met uitgezakte puntschouders
  en die blauwe vest, tis meer iets voor mannen
  die eerste outfit is wel leuk, lijkt alleen wel op een jurkje met een broek en jasje wat best lelijk is
  ik vind EA nu officieel apart :3
  naja ik was toch al niet van plan om een accesoires pakket te kopen, grote geldverspilling :’3

 4. SIMSxADDICT

  @Matthieu
  Ik vind het inderdaad lelijk. Ik koop ook nooit accessoires pakketten, omdat er meestal niet leuke dingen bijzitten. Ik vind de spullen die ik download van sites veel mooier.. maar ja, ieder zijn eigen smaak.

 5. Claudia

  Ik vind sowieso bijna alle bovenlichaam kleren van ea al heel erg ouderwets en saai, maar dit is gewoon echt verschrikkelijk. Ik ga dit dus niet kopen. Tot nu toe alleen Luxe accessoires gekocht van de sp’s. Die vond ik nog wel een beetje het geld waard.

 6. niek

  help !!
  heb de sims 3 buurleven gekocht op de origin store maar hij wil niet instaleren. als ik op instaleren druk komt gelijk dat logo op me buroblad maar als ik er op klik zegt het kopeling ontbreekt als ik dan een andere gebruik zegt die dat er een fout is zie logboek voor meer detais. en in die store waar al je spellen komen te staan zegt die nogtaats instalenren ( dat je dat kunt doen ) als ik daar weer op druk zecht hij of ik hem wil verwijderen doe ik dat werkt me spel wel weer maar heb ik nog steeds geen buutleven.

  dit was ook de eerste keer dat ik hier iets kocht heb ik samen met de limedit edition van pets gekocht.

  kan iemand me helpen ??!!

 7. Lisa

  Ik heb m! en ik vind m erg leuk. alleen bijv bij de sportschool, zat er bij het zwembad geen trappetje..
  egt heel logisch! en zo waren er wel meer dingen.. naja dat heb ik dan wel zelf goed gezet. ik ben blij dat ik m heb!

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>