Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Buurtleven Accessoires

Releasedag De Sims 3 Buurtleven Accessoires verloopt stroef

Gisteren hebben we nogal wat reacties gekregen dat De Sims 3 Buurtleven Accessoires niet overal te koop is. Tot nu toe verliep elke releasedag van een EP of een SP voor De Sims 3 goed, maar deze keer is er iets misgegaan.

Zo heeft bol.com gisteren aan alle klanten een email verstuurd dat het accessoires pakket pas dit weekend in jullie brievenbus ligt. Zelf moest ik in Amsterdam ook wat winkels aflopen voor ik het spel kon kopen, Bart Smit filialen hadden het accessoires pakket bijvoorbeeld ook nog niet.

En zo zijn er meer mensen uit alle delen van het land die nog even op De Sims 3 Buurtleven Accessoires moeten wachten. Mijn gok is dat het dit weekend gewoon overal te koop zal zijn, maar Buurtleven is dat wachten wel waard vind ik.

24 gedachtes over “Releasedag De Sims 3 Buurtleven Accessoires verloopt stroef”

 1. hiki

  Volgens mij bij Free record Shop ook: daar heb ik hem gisteren in Amsterdam ook gescoord. Maar ook weer niet in alle steden als ik de reacties zo lees op onze site en forum.

  En het is natuurlijk zonder problemen te koop op Origin / EA Store, de digitale versie dan.

 2. DENNUSZ

  bij de saturn ook in tilburg ook.. 3 dozen te koop hierzo.. liggen nog niet in de rekken, maar je moet het gewoon eventjes vragen aan een zo medewerker, en die geeft je dan een exemplaar. 😉

 3. DENNUSZ

  Saturn is een winkel in saturn, en geloof ik nog ook in amsterdam ofzo.. maar dat weet ik niet zeker, how ever, het is echt een gigantische winkel met allemaal electronica. maar toen ik mijn sims daar haalde, lagen der nog 3 dozen vol met allemaal Sims 3 buurtleven. ;o moet anders snel zijn gegaan dan. O_o

 4. DENNUSZ

  (Sorry voor Powerpost, maar speciaal voor Hiki heb ik de vestigingen van saturn. :P)

  Groningen Sontplein
  Heerhugowaard Woonstrip Beveland
  Hoofddorp 4 Meren
  Rotterdam Zuidplein
  Tilburg Pieter Vreedeplein
  Utrecht The Wall
  Venlo Maasboulevard
  Zaandam Hermitage Shopping

 5. Jolly

  Saturn lijkt wel wat op Mediamarkt qua artikelen. Ik was gisterochtend bij de Mediamarkt, maar bleek dat het spel pas ’s middags met de volgende vracht mee kwam. Dus ben ’s avonds maar bij Bart Smit gaan kijken, daar lag ie wel!

 6. redhead0966

  Ik had m woensdag al gekocht wel bij bartsmit(moet zeggen normaal verkopen ze m hier pas op de releasedag zelf)
  En Freerecord had m ook al liggen maar ik vroeg de nederlandse versie en bleken alleen engelse te verkopen.
  Weet dat t niks uitmaakt omdat je t kan instellen, maar woon in nederland en heb bijna alle sims in nederlands behalve 1x een aankoop van FRS die gaf ooit nederlandse doos mee met engelse boekjes en cd.Gek genoeg bestel ik normaal altijd bij bol behalve nu.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>