De Sims 3 Buurtleven Accessoires review van Simsvip

While I do see where the idea sparked with this pack, I do not think the ideas were executed with the potential they could have had. This Pack gave me the impression I would have stuff to build and decorate my Town with, and everything in this theme lacked the items I need to make this pack feel right. If I had the chance to re-name it, I would call it Sims 3 Modern Life. The name “Town Life” can be very misleading.

My overall Score for Sims 3 Town Life is 4/10. I must admit this is probably the only stuff pack so far with a great theme, however the ideas fell apart somewhere along the way. Town Life is not really a town without ways to change your Town.

| Simsvip: Sims 3 Town Life Review |

1 reactie

  1. In grote lijnen eens met dit review. Het had meer kunnen zijn. Er zijn weinig voorwerpen die het spel een toegevogede waarde geven, ze hebben vooral de huidige voorwerpen gevarieerd en in een andere versie gegeven. Maar goed, accessoirespaketten zullen natuurlijk bevallen afhankelijk van je smaak voor de nieuwe zaken.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *