Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Buurtleven Accessoires en De Sims 3 Reviews

Lazy Game Reviews: De Sims 3 Buurtleven Accessoires video review

16 gedachtes over “Lazy Game Reviews: De Sims 3 Buurtleven Accessoires video review”

 1. hiki

  Ik ben het wel met hem eens: het valt wat tegen dit keer omdat er beloofd was dat het een groot accessoires pakket zou worden.

  Uit het persbericht van EA:

  Het De Sims 3 Buurtleven bevat meer leuke spullen dan je ooit in een Accessoirespakket bij elkaar hebt gezien.

  Gisteren heb ik de buurt aangepast waarin De Kwana’s wonen (sunset valley) en dat is niet zo mooi meer omdat de lotsizes te beperkt zijn en er weinig plek is om echt nieuwe lots te maken, zeker in het centrum.

  Ik moet nog even verder kijken maar de kleding valt ook wat tegen en daarom krijgt het van mij voorlopig maar een 6 als rapport cijfer. Misschien wordt het nog een 6,5 maar de koop – en bouwobjecten verder vallen ook tegen: niks spannends.

 2. Bakie

  Kijk, op deze review zat ik te wachten! Echt geweldige verteld weer! Moest vooral lachen bij zijn CAW wereld…de vorm van die straat.. 😛
  Nog niet veel positieve reviews gezien en gelezen. Nou koop ik sowieso nooit accesoires pakketten, maar ben toch altijd benieuwd wat ik mis. In dit geval dus niet veel blijkaar 🙂

 3. Laurens

  EA moet echt eens serieus gaan nadenken wat ze nu gaan doen met die accessoires pakketten want tot nu toe vind ik dat ze alle vier niet veel toevoegen aan de game en dat je bij de store leukere dingen kunt krijgen.

 4. roger

  ik vind alleen Suppersnelle Acc wel wat toevoegen leuke auto’s maar dat is ook alles,, en was het niet zo dat je met Sims2 Acc paketten 60 spullen krijgt en hier maar ongeveer 40,,,

 5. Hikari-desu

  jup, ik koop ook elk pakket, incl. accessoirepaketten, maar ik zit nu wel erg te twijfelen of ik mijn portemonee ondersteboven hou in de hoop dat er nog wat uit valt voor deze. Aan meer openbare lots heb ik geen behoefte, en veel nieuwe meubels zijn er ook niet. En hoewel ik eerst enthousiast was over de nieuwe kleding, vind ik het nu ik ze ingame gezien heb eigenlijk weinig meer aan.
  Jammer, EA. 🙁

 6. mike

  niemand gaat hem echt kopen, waarschijnlijk gaan ze op origin precies hetzelfde doen als bij buitenleven. (gratis bij de eerstvolgende uitbreidings pakket (buitenleven + levensweg))

 7. Bas

  Ik zit nu dus heel erg te twijfelen of ik ‘m dus wel zal kopen of niet. Ik vind de nieuwe openbare ruimtes wel leuk, maar €20 voor alleen dat, is wel duur. Maar als ik uit de bovenstaande reacties kan opmaken, zit er verder dus amper wat bij.
  Ik denk dat ik dan gewoon spaar voor beestenbende…

 8. snoezje085

  Ik hoop dat ze in de volgende accessoires wel een hoop leuke en nieuwe dingen erin stoppen , ik heb sims 2 nooit gespeeld maar in sims 1 zaten ook veel meer leuke nieuwe spullen erbij als nu idd van alles wat we gehad hebben, een accessoires pakket betekend toch wel dat er veel meer nieuwe en leuke spullen en snufjes in moeten zitten, bedoel we betalen er ook voor 🙂 En ik vind het ook jammer dat je maar bij bepaalde dingen naar binnen kan, bij sims 1 kon je ook de winkel in om boodschappen te doen of in een restaurant eten of noem maar op.. vind dat wel jammer dat dat niet meer kan bij alle winkels enz.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>