Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen

De Sims Middeleeuwen game-update voor 2.0 (PC/Mac)

 • Nieuw onderdeel: Kinderen uit huis plaatsen – Stuur kinderen op avontuur, om ruimte te maken voor meer kinderen in je huishouden.
 • Nieuw onderdeel: Ongemeubileerde gebouwen – Er kan gekozen worden tussen gemeubileerde en ongemeubileerde kavels, wanneer er een gebouw van een HeldenSim in je koninkrijk wordt geplaatst.
 • Nieuw onderdeel: Sim creëren – Make-up.
 • Nieuw onderdeel: In ‘Sim creëren’ kan kinderkleding worden aangepast.
 • Nieuw onderdeel: Schaaktafel.
 • Bug gerepareerd: Prestaties van ‘Sim creëren’ – Het duurde verschillende minuten voor de afbeeldingen van de map ‘Sims bekijken’ in ‘Sim creëren’ werden geladen.

De patch is op dit moment nog niet beschikbaar in De Sims Middeleeuwen (Nederlandstalige) opstarter maar dat zal wel snel gebeuren.

10 gedachtes over “De Sims Middeleeuwen game-update voor 2.0 (PC/Mac)”

 1. Bas

  Ik vermoed dat deze patch rond de release van Piraten en Adel uitkomt, aangezien ze het eerste versienummer verhogen (van 1 naar 2), net als ze dat doen met uitbreidingen van De Sims 3.

  Maar het kan ook zijn dat ze de patch al eerder uitbrengen en er bij de release van P&N geen patch uitkomt.

 2. Katinka

  Ik heb ‘m geupdated en als ik hem opstart hoor ik nieuwe muziek en krijg ik een soort ‘welkom’ handleiding voor Piraten & Adel te zien, terwijl dat spel geloof ik nog niet eens uit is en ik heb hem niet eens gekocht. In ieder geval, buiten die handleiding en die nieuwe muziekjes zijn er (helaas) geen andere nieuwe opties, ik geloof dat dit dan ook een soort ‘bug’ ofzo is.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>