Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Store

24 nieuwe renders van de families uit ‘Hidden Springs’

Naast heel veel informatie en gewone screenshots heeft EA ook nog een heel aantal renders vrij gegeven, ze laten alle bewoners van de nieuwe buurt ‘Hidden Springs’ zien. Klik op de ‘klik hier om verder te lezen’ link om alle renders te bekijken.

9 gedachtes over “24 nieuwe renders van de families uit ‘Hidden Springs’”

 1. SNOEPxSTOK

  @Yannic ga jij maar is kleding ontwerpen haren maken sims ontwerpen en karakters en namen geven en dan nog families maken!
  Wedde jij kan dat niet.
  Je moet blij zijn dat ze dit doen!
  (Sorrie dit is erg offtopic :l)

 2. yanyo111

  ik speel zonder mods om de sims mooier te spelen maar bij uitbrijdingen heb ik nog nooit een nieuwe neus gekregen en ik vind deze sims gewoon lelijk en dat ligt niet aan hun kleding want daar heb je wel gelijk in.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>