Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC

Hidden Springs: een nieuwe officiële buurt voor De Sims 3

Hidden Springs wordt een nieuwe buurt voor De Sims 3 die je zo rond 25 augustus 2011 op de De Sims 3 Store kunt kopen. Hoeveel Simpoints de buurt zal gaan kosten is nog niet bekend.

De komende weken, ook op de Gamescom 2011, zullen we meer horen over deze nieuwe buurt.

Er zijn vele aspecten die Hidden Springs uniek maken, van de nieuwe voorwerpen en kavels die je kunt ontdekken tot de Sims die je in Hidden Springs gaat vinden. Wat hebben zij voor interessante achtergrond verhalen? En wat is het geheim van Hidden Springs?

We kunnen niet wachten om jullie de komende weken meer te vertellen over deze gloednieuwe wereld. Voor diegenen die aanwezig zijn op de GamesCom hebben we waarschijnlijk al een kleine sneak-preview van Hidden Springs!

Anita – Community Manager EA Benelux

Later vanmiddag zal Jimmy nog wat meer beeldmateriaal online zetten waaronder renders van de families die in Hidden Springs wonen.

20 gedachtes over “Hidden Springs: een nieuwe officiële buurt voor De Sims 3”

 1. hiki

  Ik moet eerlijk bekennen dat ik een hartverzakking kreeg toen we vanochtend de spullen binnen kregen.

  Mijn Kwana familie is net verhuisd naar Riverview, hele buurt daar aangepast en ik dacht … jees kunnen ze weer verhuizen ….

  Gelukkig komt het pas eind van de maand 😛

 2. Rudy

  Mja, ik weet niet, die rabbithole is wel leuk ja, maar ik vind de buurt een beetje simpel. Als je geduld hebt etc kun je met de wereld tool zelf veel mooiere maken, en je bespaart ook nog die 15 euro ofzo. En in Pets zou toch ook een nieuwe buurt zitten?

  Ik koop iniedergeval nooit spullen uit de store, en zeker geen buurten.

 3. cassoy

  cindy heeft gelijk
  dat stadje hoorde bij levensweg.
  waarom moeten ze die stad apart verkopen
  denken ze dat ze er meer geld mee gaan verdienen.
  ik durf wedden dat ze er meer fans mee gaan verliezen.

  (^dit kan slecht overkomen maar dit is mijn mening)

 4. Bas

  Inderdaad jammer dat ze ‘m apart verkopen. Ondanks dat het een mooie stad is, weiger ik ‘m te kopen. EA verdient al genoeg aan mij doordat ik alleen al de Sims 3 + uitbreidingen koop. Dit vind ik net iets té.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>