Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC

Nieuwe set op De Sims 3 Store

Terug naar School

Loodgieters stuur je niet op pad zonder een combinatietang en leergierige Sims stuur je niet de wereld in zonder de juiste bagage! Met dit pakket kun je de studeerkamer van je Sims inrichten met alles wat ze nodig kunnen hebben!
7 items voor 700 Simpoints

Luxe Lounge Kuuroord

Ontspan en voel de zorgen van je af glijden met een luxe set waar je versteld van zal staan! Ontsnap naar een beter plekje door spullen van een kuuroord zelf in huis te halen.
8 items voor 525 Simpoints

Luxe Resortkleding

Met deze exclusieve set haal je de nieuwste mode van deze wereld in huis en wie weet ontdek je er ook nog andere werelden mee! Laat je Sims kennismaken met de verfijnde dingen in het leven!
22 items voor 1650 Simpoints

De augustus 2011-combinatie

Haal met één klik alle nieuwe spullen voor Augustus binnen! Deze verzameling bevat Luxe Lounge, Terug naar School en Luxe Resortkleding.
37 items voor 2450 Simpoints

4 gedachtes over “Nieuwe set op De Sims 3 Store”

  1. Mikese

    Ik vind de kleding wel weer typisch EA, veel te overdreven enzo, maar ik ben positiever dan over de andere kleding. De kapsels zijn leuk en er zit ook leuke kleding tussen. De eerste meubelset vind ik om te huilen zo lelijk, maar de tweede is top, complimentje voor EA. 🙂

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>