13 reacties

 1. Ze had het over een geheime tuin, die met dat bruggetje waar veel zaden enz. te vinden zijn en volgens mij bedoeld ze met “hidden surprise” die “fontain of jouth” dus de fontein der jeugdigheid, waar je jonger kan worden door het water ervan te drinken en waar je wensen kan doen.

  Verder weet ik niet of er nog meer verborgen gebieden zijn.
  Vind dat wellnesscenter wel mooi gemaakt trouwens, de ronde vormen in het gebouw enzo. En de omgeving ziet er mooi uit.
  Al vind ik Sim Dalley van het SimsNieuws team net zo mooi qua omgeving 🙂

 2. Ziet er zekers mooi uit! 🙂 Kga hem wel downloaden uit de store! Wel grappig dat ze aan het eind op de achtergrond De Sims Middeleeuwen aan het spelen zijn xD

 3. Dat ziet er echt mooi uit, maar weet iemand hoe je je geld kan inwisselen voor simpoints? Ik wil hem namelijk legaal :D.
  Trouwens, mijn launcher wil niet starten, wat moet ik nu doen?

  1. Ik raad voor de veiligste en meest simpelste manier een Wallie-Card aan. Dat gaat net zoals beltegoed kopen voor je mobiel. Je krijgt een code die je in kunt wisselen voor SimPoints in de Sims 3 Store.

 4. Nogmaals: We beginnen hier NIET maar dan ook NIET over illegaal downloaden! LET ER OP! Posts over illegaal downloaden worden verwijderd!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *