Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC

Hidden Springs voor De Sims 3 kost 2000 Simpoints / 20 euro?

De Taiwanese site My Sims World meld dat Hidden Spring op de Taiwanese Origin / EA Store is opgedoken voor 20 euro en dat zal dan op De Sims 3 Store 2000 Simpoints worden.

Een andere officiële buurt voor de Sims 3 (Barnacle Bay) kost op de Origin / EA Stores 15 euro. Hidden Springs is, volgens mij, een stuk groter dus die 20 euro is geen echte verrassing.

Meer weten over Hidden Springs voor De Sims 3? Klik dan hier voor al onze homepage berichten over deze nieuwe officiële buurt.

18 gedachtes over “Hidden Springs voor De Sims 3 kost 2000 Simpoints / 20 euro?”

 1. Matthieu

  Ik ga hem niet kopen hoor. als ie 10 euro was ofzo misschien wel, maar ik heb nu al 4 officiele steden met beestenbende 5 en met Sim Dalley 6. Dat vind ik echt wel genoeg. En die van de maker van Neverglade, maar die naam ben ik vergeten :3

 2. Bakie

  Ik koop m denk ik ook niet, heb nog nooit iets gekcoht in de store maar dacht, als er nou echt een keer wat moois komt, dannn…Maar ik wacht toch nog even op beestenbende voor een nieuwe buurt. 🙂

 3. Sabrina

  Ligt het alleen aan mij of,
  worden wij extreem uigebuit.
  20 euro voor stuff packs en 30
  voor uitbereidingen.
  Waar soms slechte dingen in zitten.

  Ik wil Maxis terug : (
  Ea denkt niet meer aan de fans.

 4. SIMSxADDICT

  Ja, doei. Ik ga echt geen 20 euro uitgeven aan een wereld. @Sabrina je hebt inderdaad gelijk. Die uitbreidingen kosten al 35 euro, die accessoires pakketen 15, en een wereld 20 euro. Dit is echt belachelijk zeg.

 5. Twinkelstar

  laten ze bij EA is aardig zijn en deze wereld kado doen aan diegene die ook buurtleven hebben gekocht.
  ik vind nog steeds dat dit pakket vet tegenvalt.
  en daarbij eerst hadden ze nog maandelijks gratis items in de store maar daar is inmiddels ook een eind aan gekomen.
  en voor 20 euries zit ik niet te wachten op een nieuw wereldje.

 6. hiki

  EA is een commercieel bedrijf en er moet geld binnenkomen. En, zoals elke simmer weet die wel eens een wereld heeft gemaakt, een wereld maken kost erg veel tijd. Oke, 20 euro is veel geld, 15 euro zou redelijker zijn.

  Laten we alleen hopen dat Hidden Springs niet zo afgeraffeld wordt als Barnacle Bay. Die was, volgens mij, echt veel te snel online gegooid.

 7. Rudy

  @ Hiki; Ja, EA is een commercieel bedrijf, maar zij kiezen ervoor om buurten te maken en te verkopen op internet voor geld.. dan kies je ook voor veel werk hé. Spelers hebben er toch niet om gevraagd?

  EA is gewoon slim: ze doen wat objecten in de wereld met een beetje gamelpay en wat rabbitholes met een nieuwe look, en huppa kassa. Neemt niet weg dat het echt belachelijke prijzen zijn die ze vragen. Kom op, 20 euro voor alleen een buurt en wat lullige objecten, dat is gewoon schandalig.

  Zelf heb ik het hele store idee nog nooit begrepen: we worden overspoeld met stuffpacks en uitbreidingen, en nog hebben ze niet genoeg geld? Je kunt ook te ver gaan, en dat doet EA wel.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>