Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Social

Nieuwe trailer van De Sims Social (Engelse versie)

Er is een nieuwe trailer van De Sims Social online gezet, genaamd Play with Frenemies. Hierin is duidelijk te zien hoe het spel eigenlijk in zijn werking gaat. Of er een Nederlandse versie van de trailer komt is nog niet duidelijk.

Play with Frenemies on The Sims Social on Facebook!

Last week, we introduced you to The Sims Social with our Producer Video which gave an overview of the features and innovations the team has been implementing in the game. Today, we take a closer look at one of the best ways to create mischief with your friends…or shall we say Frenemies? Make your friends laugh and cry with things like rearranging the keys on their keyboards, putting a fish in their bed or implying that their mom is a llama.

9 gedachtes over “Nieuwe trailer van De Sims Social (Engelse versie)”

    1. Michelle

      Ja klopt bij mij is facebook ook nl. Maar de makers van de site zijn wel engels. Kan je zelfbinstellen in welke taal je de site wilt hebben 😉

      Heb trouwens gelezen dat er geen nl versie komt van het spel omdat dat teveel werk is ofzoiets.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>