EA Benelux: Speel met “Frenemies” in De Sims Social op Facebook!

Afgelopen week heb je kennis kunnen maken met De Sims Social. In de eerste producer video kreeg je een overzicht van de nieuwe functies en innovaties in de game. Vandaag laten we je de beste manieren zien om kattenkwaad uit te halen met je “Friends” … of daarna misschien wel “Frenemies”? Laat je vrienden lachen of huilen door de toetsen van het keyboard te verwisselen, een vis in hun bed te leggen of door hun moeder een lama te noemen!

Over The Sims Social

De Sims Social nodigt mensen uit om op een compleet nieuwe manier met het leven te spelen met behulp van de unieke en creatieve elementen van De Sims. Het biedt daarmee een intuïtieve gamebeleving voor de meer dan 500 miljoen mensen op Facebook. De Sims Social wordt deze zomer wereldwijd in vijf talen op Facebook gelanceerd en geeft spelers de kans om hun eigen Sim te creëren, een vrijgezellenwoning of droomhuis te bouwen, vriendschappen op te bouwen en verliefd te worden, en spannende avonturen te beleven. In De Sims Social krijgen spelers te maken met elk aspect van het sociale leven van hun Sim. Van de intense emoties van een eerste zoen tot de vlekkeloze uitvoering van een hilarische apenstreek. Spelers die van het goede des levens willen genieten in De Sims Social helpen hun buren, bouwen vriendschappen op, worden verliefd, zoenen en wagen misschien zelfs wel een O jaa! Diegenen die de boel een beetje op willen schudden kunnen geintjes uithalen of vrienden saboteren, op het grasveld van een buur plassen, harten breken of zelfs een rokkenjager worden. Het gedrag van de Sims is net zo onvoorspelbaar als de persoonlijkheden van de spelers zelf, waardoor De Sims Social op weergaloze wijze tot leven komt.

4 reacties

  1. Het is inderdaad dezelfde trailer: in de email van EA Benelux werd ernaar verwezen vandaar dat ik de video weer even erbij gezet heb.

  2. Dit klinkt gewoonweg vaag. “Wagen misschien wel een Ojaa!” En veel hints over zoenen, samen dit, samen dat.. Het klinkt alsof ze je willen duwen in een virtuele omgeving die een beetje daarom draait. Vind het vreemd. Dit klinkt niet als een spel, maar als een 18+ chatroom met beeld. I’m sorry.. Maar EA?!!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *