Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Social

The Sims Social vanaf vandaag te spelen op Facebook

Vandaag is een dag waar sommige toch wel naar uitgekeken hebben. Vanaf vandaag is het mogelijk The Sims Social op Facebook te spelen, het spel waar we de afgelopen dagen behoorlijk wat over gehoord hebben.

Om te spelen is een Facebook-account verreist, maar deze is in enkele minuten aan te maken. Probeer het spel nu, en laat je mening achter in een reactie op dit bericht!

| Speel The Sims Social op Facebook |

57 gedachtes over “The Sims Social vanaf vandaag te spelen op Facebook”

 1. Nefje

  Het was inderdaad al te spelen, maar er is nu een (tijdelijke) storing, onderhoud oid.
  Ik vind het in ieder geval jammer dat het niet meer lijkt op The Sims online. Je kan wel ‘op bezoek’ gaan bij het huis van je vrienden, maar je kan dan niet contact met ze maken zoals in TSO. Je krijgt dan eigenlijk een neppe versie van je vriend te zien die alleen jij ziet. Hij/zij kan op dat moment met totaal andere dingen bezig zijn. Voor de rest mis ik wel de openbare ruimtes etc., maar het is verder wel grappig op zijn tijd.

 2. arnoud

  ik vind het meer dan overduidelijk dat het nog moet groeien en ik creeer me sim aleen nog maar

  even later:best redelijke game ben aleen door me energie heen maar deze game speel ik wel vorlopig

 3. cee

  Ook ik heb em tijdelijk gespeeld maar natuurlijk is het weer hetzelfde al al die andere boring facebook games. voor elke poep en scheet heb je weer zoveel vrienden meer nodig. bovendien viel hij regelmatig uit, natuurlijk NET als je met iets bezig bent. ik ben er mee gekapt en heb ook de mail verwijderd dat ik zoveel simspoints kreeg.
  wat mij betreft zijn al die FB games een afgang. ik speel wel met de gewone sims.

 4. liz

  kan hem ook niet spellen elke keer als ik hem laad staat er dat ik hem moet refreshen en dan doe ik dat en dan doet tie het weer neej….
  weet iemand wat ik kan doen???speel het zoo graag ๐Ÿ™

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>