Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Social

De Sims Social: Tips & Tricks en FAQ’s

De Sims Social is sinds vanmiddag online al loopt het spel nog niet helemaal soepel maar dat zijn vast wat opstart problemen.

Inmiddels zijn er ook 2 posts online gekomen die hulp bieden als je niet verder komt of iets niet snapt:

| Tips & Tricks | FAQ’s |

11 gedachtes over “De Sims Social: Tips & Tricks en FAQ’s”

  1. Kira

   wil niet vervelend zijn hoor, maar….dr is NET een nieuwe uitbreiding uit en er wordt nu alweer gevraagd wanneer de volgende komt. ga nou eerst maar es lekker een paar maandjes met deze spelen, dan komt de volgende vanzelf wel es een keertje. . .

 1. yasmin

  Hahaha ik zat op me DS op sims3! en toen zag ik een boef IK DACHT WTF ik schrook me dood ik ging er op klikken en toen stond er VECHTEN en ik ging op vechten drukken EN ZIJ ZAT TE SLAPEN en ze had vet slaap ze wou maar niet wakker worden en nuu IS ME KRAAN WEG maar het was wel geinig 🙂

 2. BEESTENBENDE

  HAHAHA XD mijn vriendin en ik zaten toen op de pc met de sims 3 en wij leuk spelen hij slaapt en in eenkeer schorkken wij onz dooood we renden door mijn kamer en we hadden het niet eens op puaze gezet en toe het was afgelopen was het duenthe (laat maar zeggen) toen keken we elkaar aan en toen zijden we allebij WAT WAS DAT dus we wisten niet eenbs wat het was echt stom maar later kreeg ik een antwoord dat het een dief was echt stom zeg XDDDDD

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>