Nieuw De Sims magazine: LS Extra

De mensen achter Living Sims hebben een nieuw magazine online gezet: LS Extra. Dit magazine zal zich meer richten op allerlei technische kanten van het spel en tutorials, het Living Sims magazine richt zich meer op inrichtings tips en mode tips.

Ik heb het net even snel doorgebladerd en niet alleen ziet het er mooi uit maar er staan ook erg handige tips in. LS Extra is wel Engelstalig maar dat hoeft geen probleem te zijn, ook als je Engels niet supergoed is is het allemaal goed te begrijpen. LS Extra komt 2 of 3 keer per jaar uit en is online te lezen.

| LS Extra #1 |

Meer weten over alle (online) magazines over De Sims? Klik dan op onze Magazines Categorie en je vind alles mooi op een rijtje!

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Magazines

1 reactie

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *