Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC

De Sims 3 Hiddden Springs: video chat verslag van Nina

Op donderdag 25 augustus is de Sims 3 Hidden Springs verkrijgbaar in de Sims 3 Store, maar voordat we deze nieuwe wereld zelf kunnen gaan ontdekken, hield Azure Bowie-Hankins op 12 augustus een live video chat!

Van deze chat heb ik een verslag gemaakt met leuke, nieuwe feitjes over de Sims 3 Hidden Springs.

Nieuwe Sims en families

In de buurt zijn 25 nieuwe families geplaatst. Alle families hebben hun eigen verhaal. Zo is er de familie Shue, een vrouw met een groene huid die vier kinderen heeft geadopteerd, waaronder een tweeling. Er werd verteld dat hun ouders zijn overleden en, als je goed zoekt, kun je hen vinden op de begraafplaats van Hidden Springs!
Een andere familie is Free Spirk, een hippiefamilie die proberen zo te leven dat het goed is voor het milieu.

Ook kun je in Hidden Springs Alto terugvinden, de rijke broer van meneer Alto die in Sunset Valley woont met zijn gezin. Meneer Alto in Hidden Springs is nog single, dus je kunt er zelf een leuk verhaal – of niet – mee maken!

Over het algemeen zijn er veel jonge singles in de buurt waarmee je alle kanten op kunt.

Mijn conclusie

Ik was – en ben nog steeds – erg onder de indruk van de Sims 3 Hidden Springs. De grote huizen zijn tot in detail afgewerkt, echt prachtig, en er is nog genoeg ruimte voor je eigen families.

Wel vind ik het jammer dat ze niet hebben laten weten hoeveel de buurt gaat kosten, toch een vraag die veel Simmers hebben. Maar dit zullen we binnenkort wel te weten komen. Ik denk dat de Sims 3 Hidden Springs echt de moeite waard is om te kopen!

Azure Bowie-Hankins en het team, bedankt voor deze uitgebreide live video chat!

| ‘Hidden Springs’ Live broadcast – Verslag van Nina |