Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder SN Interview

In het zonnetje: Rosana (SNW) en Cheetah (TSZ)

In de Nederlandse De Sims Community lopen allemaal Simfans rond die op hun eigen manier De Sims spelen en hun liefde (of verslaving) voor de game op allerlei manieren uiten.

Dat kan het maken van dagboeken zijn, het maken van ingame video’s (machinima’s), het actief zijn op allerlei forums, het runnen van een fansite of een magazine over De Sims en nog op veel meer andere manieren.

Die diversiteit binnen de Nederlandse De Sims Community is voor ons reden om zo nu en dan een Simfan eens flink in het zonnetje te zetten.


Ons 10e Sims Nieuws interview is met Rosana van Sims Netwerk en Cheetah van The Sims Zone. Zij zijn al vele jaren actief in de (Nederlandse) De Sims Community en zonder hun fansites hadden ze elkaar waarschijnlijk nooit ontmoet. Ze zijn dus een stel en hebben een prachtige 3 jarige zoon: Seth.

Rosana heeft ook de eerste Sims 3 Nieuws site gebouwd en samen hosten ze niet alleen Sims Nieuws maar ook nog een aantal andere fansites. Wat ze verder nog allemaal uitspoken kun je lezen in ons lekkere 2 pagina’s lange interview met Rosana en Cheetah.

| In het zonnetje: Rosana en Cheetah van SNW en TSZ – deel 1 |

| In het zonnetje: Rosana en Cheetah van SNW en TSZ – deel 2 |

We willen Rosana en Cheetah ontzettend bedanken voor dit leuke interview met ze. En we hopen jullie vrijdag op de Gamescom weer eens te zien.

Wil je weten welke Nederlandse Simfans we nog meer in het zonnetje hebben gezet ga dan even naar onze SN’s interviews: In het zonnetje pagina.

3 gedachtes over “In het zonnetje: Rosana (SNW) en Cheetah (TSZ)”

  1. hiki

    Ik heb even een aantal negatieve en ruziesfeer reacties verwijderd.

    Feedback op al onze artikelen is welkom maar heb wel een beetje respect voor de mensen die hier op Sims Nieuws elke dag hard werken en respect voor elkaars meningen!

    🙂

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>