Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Magazines

SF Magazine issue 11 staat online

Het 11e nummer van het online SF magazine staat online en alle 106 pagina’s zien er allemaal weer erg mooi uit. Dit keer laat het magazine allerlei collecties zien die custom content creators hebben gemaakt, maar die niet in eerdere magazines te zien waren.

Lekker om op deze grijze zondagochtend in bed te lezen en even weg te dromen …

| SF MAGAZINE Vol 1, Issue 11: the collections |

Meer weten over alle (online) magazines over De Sims? Klik dan op onze Magazines Categorie en je vind alles mooi op een rijtje!

5 gedachtes over “SF Magazine issue 11 staat online”

   1. Kimberly

    Als je je geld zelf mag beheren wel, ik ben 16 en men ma weet graag van al mijn geld waar het naar toe gaat. Leg een moeder van 50 maar eens uit dat je geld gaat uitgeven aan downloads voor je spelletje. Haha.
    Maar het lijkt wel veel, ongeveer 60 euro voor een jaar.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>