De Sims 1 nu een koopje: €1,49!

(erg oude De Sims 1 commercial)

Lang lang geleden, toen De Sims nog in den beginne was, betaalde iedereen zich scheel aan de De Sims 1 zelf en de uitbreidingen. Maar heden ten dage is dat niet meer zo!

Bij de Intertoys lagen ze al in een bak met allemaal andere spellen, 3 voor €4,99 OP = OP of gewoon apart voor €2 ongeveer.

Maar toen ik zaterdag avond in het Wibra foldertje keek, schrok ik mij dood. Hun maken het wel helemaal lekker deze week!! Deze week zijn ze namelijk te verkrijgen voor € 1,49 per stuk! Ik ben er vanmiddag om 13:00 uur gelijk heen gegaan en gekeken of ze er nu echt allemaal waren, en heb de delen die ik kwijt ben geraakt tijdens een verhuizing , gelijk bijgekocht.
Hier onder het volgende rijtje die te verkrijgen zijn bij de Wibra, voor €1,49:

 • De Sims Deluxe Edition (Rijke leven zit hier bij in)
 • De Sims Beestenboel
 • De Sims Superstar
 • De Sims (House) Party
 • De Sims Abracadabra
 • De Sims Hot date
 • De Sims Op vakantie

Dus als je de collectie nog niet compleet hebt kunnen maken , toendertijd, of je bent er gewoon één kwijt geraakt, dan is dit absoluut je kans om ze te scoren! Goedkoper zijn ze tot nu toe niet te krijgen!

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als De Sims

44 reacties

 1. Ik zag ze toevallig zaterdag liggen voor 1,49 per stuk. Zelf heb ik de serie echter al heel lang compleet en heb ik er dus geen gekocht.

 2. Ik heb alle Sims 1 al 😮 Zag het ook in het foldertje van de Wibra vor 1,50 per stuk ofzo. Bij Intertoys waren ze normaal gesproken €5 per stuk en later €2,50. De Sims 2 kun je bij de Intertoys nu voor een tientje krijgen, accessoire pakketten ook voor €10 en uitbreidingspakketten voor €15,-

  @Hiki Het is aan te raden de pakketten in volgorde te installeren en op Windows 7 gebeurt het heel vaak dat hij zomaar ineens uitvalt. Wekt het best op XP en Windows 98 😉

 3. Iemand wees mij er ook al op, maar volgens mij geldt het enkel voor de uitbreidingen. Deluxe staat ook op de afbeelding, maar er stond als ik me het goed herinner bij dat je keuze hebt uit 6 spellen. Er stonden dan ook 6 uitbreidingen op de afbeelding. Niettemin is het een mooie aanbieding, hoewel ik ze allemaal al heb. 🙂

 4. @Hiki & @Simandcool, Sims 1 is te spelen op vista & windows 7! als je alles hebt geinstalleerd moet je even rechtermuisknop op het orginele icoontje. (GEEN Alias dus) en dan eigenschappen heet dat geloof ik en dan compactibaliteits modus op Windows XP (SP3) zetten, en sims loopt als een zonnetje. (:

  Ik speelde eerst zelf op Windows 7 met Sims 1, misschien 1 keer uitgevallen; maar dat kwam omdat de kerstman heel de kavel volgooide met cadeautjes omdat mn sims voordat die kwam dood waren.. XD

 5. Vroeger hadden we de sims deluxe altijd, toen vond ik hem heel leuk ook al kon ik het nog niet eens, ik was ongeveer… ehmmm…. 6 ofzo, maar ik keek bij mijn zussen. maar vergeleken met de sims 3 is die echt niet leuk, want je kan niet eens van je eigen kavel af enzo.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *