GC 2011: De Sims 3 Beestenbende preview op Eurogamer

De Engelstalige Eurogamer heeft een leuke preview online gezet van De Sims 3 Beestenbende. De preview gaat niet alleen over de PC versie maar ook over de consoles versie. De moeite van het lezen meer dan waard dus.

At the core of the game is the need to build a relationship with your pets. Well-loved pets will sit on your lap or sleep on your bed. They can also help human Sims achieve their goals, perhaps by helping a lonely owner find love. Those playing the PC version, with its horses and stables, get an extra incentive here. Set in a rural Texan-style ranch town, rather than the coastal New England setting of the console game, training horses and taking part in equestrian competitions is a now a major gameplay strand and a legitimate way to earn money and happiness. Even if your horse is rainbow-coloured.

It’s also refreshing to see that the weird surreal streak that has run through the series, even dating back to the original Sim City, remains undimmed. Cats have the ability to hunt ghosts, while zombie bears, time travel and telekinesis all pull silly faces in the margins of the game. You’ll even be able to transform pets into people and vice versa, which should make the game a hit with the Furry community.

| Eurogamer: The Sims 3 Pets – Preview |

3 reacties

  1. leuk!!!!!! mijn vraag is ieder gevaL al beatwooord (kunnen huisdieren meedoen aan wedstrijden???) dast was mijn vraag en het anwoord is ja

  2. niet helemaal goed vertaal

    In de kern van het spel is de noodzaak om een relatie op te bouwen met uw huisdieren. Geliefde huisdieren zullen zitten op je schoot of slapen op je bed. Ze kunnen ook helpen de menselijke Sims hun doelen te bereiken, misschien door te helpen een eenzame eigenaar vinden liefde. Die het spelen van de PC-versie, met zijn paarden en stallen, hier krijg je een extra stimulans. Gelegen in een landelijke Texaanse ranch-stijl stad, in plaats van aan de kust van New England instelling van de console game, trainen van paarden en deel te nemen in de hippische competities is een nu een belangrijke gameplay streng en een legitieme manier om geld en geluk te verdienen. Zelfs als uw paard regenboog van kleur.

    Het is ook verfrissend om te zien dat de vreemde surreële streak dat is uitgevoerd door middel van de serie, zelfs teruggaat tot de oorspronkelijke Sim City, blijft ongedimde. Katten hebben de mogelijkheid om spoken te jagen, terwijl de zombie beren, tijdreizen en telekinese alle gekke gezichten te trekken in de marge van het spel. Je zult zelfs in staat om huisdieren te zetten in mensen en vice versa, die het spel een hit te maken met de Furry gemeenschap.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *