GC 2011: nieuwe screens De Sims 3 Beestenbende

De Gamescom 2011 is wel zo een beetje begonnen en verschillende Duitse fansites hebben vandaag al de mogelijkheid om De Sims 3 Beestenbende te bekijken, te spelen en om de verschillende producers te interviewen. Vanaf dit moment kunnen we dus al veel nieuwe informatie en beeldmateriaal verwachten.

We gaan als Sims Nieuws niet alle losse screens elke keer apart melden maar zullen, 2 of 3 keer per dag, (overzichts) berichten maken waarin we de nieuwste screens laten zien. Dit omdat we anders aan de gang blijven; breaking news of video’s zullen we waarschijnlijk wel melden zodra dat online komt.

Hier zijn in ieder geval de eerste screens die Simsfans op hun Twitter account hebben gemeld.

6 reacties

  1. Aan de laatste CAP screen te zien kunnen we flink aan de gang met patronen: ben benieuwd of we ook patronen zelfs kunnen gaan maken of downloaden.

    CAP = Create a Pet 😉

  2. Vreemd je kan sims maaken ook bij CAP
    kijk bij onderin bij de eerste plaatje
    en puppy’s en kitten’s zijn niet mogelijk in cas\caw
    ???

  3. Het zijn wel bijna dezelfde tools: ook met sliders enzo.

    Wat we hier ook zien is het maken van een familie dat is dan inderdaad 1 tool: ik noem de CAP alleen maar zo om het even duidelijk te maken.

  4. CAP opent zich in CAS :). Waar je normaal kiest bij + voor een simmetje, kun je nu ook kiezen voor een paard, hond of kat. Ik heb het vandaag uit mogen proberen 😉

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *