Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Beestenbende

GC 2011: nieuwe screens De Sims 3 Beestenbende

De Gamescom 2011 is wel zo een beetje begonnen en verschillende Duitse fansites hebben vandaag al de mogelijkheid om De Sims 3 Beestenbende te bekijken, te spelen en om de verschillende producers te interviewen. Vanaf dit moment kunnen we dus al veel nieuwe informatie en beeldmateriaal verwachten.

We gaan als Sims Nieuws niet alle losse screens elke keer apart melden maar zullen, 2 of 3 keer per dag, (overzichts) berichten maken waarin we de nieuwste screens laten zien. Dit omdat we anders aan de gang blijven; breaking news of video’s zullen we waarschijnlijk wel melden zodra dat online komt.

Hier zijn in ieder geval de eerste screens die Simsfans op hun Twitter account hebben gemeld.

6 gedachtes over “GC 2011: nieuwe screens De Sims 3 Beestenbende”

  1. hiki

    Het zijn wel bijna dezelfde tools: ook met sliders enzo.

    Wat we hier ook zien is het maken van een familie dat is dan inderdaad 1 tool: ik noem de CAP alleen maar zo om het even duidelijk te maken.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>