Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

Lang zal hij leven! Lang zal hij leven!

Normaal gesproken openen we een topic in de babbelhoek voor de gene die jarig is, maar vandaag is er wel een heel speciaal iemand van ons jarig! En dat is natuurlijk onze eigen Hiki!Van harte gefeliciteerd met jou verjaardag en we hopen dat je een Simtastische dag hebt!

48 gedachtes over “Lang zal hij leven! Lang zal hij leven!”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>