Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Site Nieuws

GC 2011: jullie ervaringen en meningen

Vandaag is de Gamescom 2011 open gegaan voor het publiek en we hebben her en der op Sims Nieuws al gelezen dat een aantal van jullie er ook naar toe gaan.

Misschien is het leuk als jullie ook vertellen wat jij van de Gamescom 2011 vond. En wie weet wel wat jij van De Sims 3 Beestenbende, De Sims Middeleeuwen: Piraten en Adel, of misschien De Sims 3 Hidden Springs vind.

Er zijn al genoeg fansite mensen die gaan en jullie mening is toch ook wel erg leuk om te lezen. Misschien als klein verslagje? Met wat foto’s erbij en wie weet maken we dan van jullie verslagen een speciaal bericht op onze homepage als de gamesbeurs afgelopen is.

Dus weet niet te verlegen en post jouw mening / verslagje in dit topic op ons forum:

| Gamescom 2011: jullie ervaringen en meningen |