Je kunt gewoon niet zonder!

Video

GC 2011: EA Insider afl. 2 – De Pers (en De Sims 3 Beestenbende)

In deze tweede aflevering van onze report op de GamesCom volgen we de pers op de beursvloer. We kijken naar de stands van EA, verdiepen ons in De Sims 3 Beestenbende en kijken naar FIFA12 met Koen Weijland! Bovendien beantwoorden we wederom jullie vragen van Twitter!

Het deel over De Sims 3 Beestenbende begint op 4:14 en we zien dan ook een leuk interview met Anita, senior Community Manager van EA Benelux. Anita bevestigd hier nog eens dat Hidden Springs voor De Sims 3 ook op de EA stand te zien is.

Deel 1 kun je in deze post op onze site bekijken.

3 gedachtes over “GC 2011: EA Insider afl. 2 – De Pers (en De Sims 3 Beestenbende)”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *