Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Site Nieuws

GC 2011: Live Tweets van het Sims Nieuws Team (sticky)

De Livefeed is nu weggehaald: onze verslagen kunnen jullie binnenkort hier lezen op Sims Nieuws.

Vandaag is het dan zo ver, de Gamescom 2011 vind plaats in Keulen – Duitsland en uiteraard is Sims Nieuws daarbij. Zoals jullie vast al weten gaan er een paar van de teamleden naar de Gamescom en dat zijn dit jaar Fransor, Snateraar, Kyta en Hiki.

Maar we kunnen jullie natuurlijk niet zomaar achterlaten en dat zullen we ook niet doen. Vanaf dit moment is het namelijk mogelijk om ons via deze embedded Twitter feed te volgen.

Fransor zal jullie op de hoogte houden van onze activiteiten op en rond de Gamescom 2011 met foto’s en tweets via ons Twitter Account. Maar je kan ons natuurlijk ook gewoon via Twitter volgen, voeg ons dan toe: SimsNieuws.

Op ons programma staan: De Sims 3 Beestenbende, De Sims Middeleeuwen: Piraten en Adel, Hidden Springs voor De Sims 3, De Sims Social en nog veel meer. Stuur je vragen of reacties via Twitter naar @SimsNieuws en wij zullen proberen te reageren!

Ben jij ook op GamesCom? Vergeet niet naar ons te zwaaien of ons aan te spreken: we zijn te herkennen aan de Sims Nieuws badges!

Wees verder gerust: de rest van het Sims Nieuws team zal gewoon online zijn de hele dag dus SN blijft niet zomaar onbeheerd achter.

4 gedachtes over “GC 2011: Live Tweets van het Sims Nieuws Team (sticky)”

  1. hiki

   Helaas duurde het versturen van 1 foto erg lang, dus fransor heeft er terecht voor gekozen te blijven tweeten en dus geen foto’s te versturen.

   Bovendien mochten er tijdens de presentaties geen foto’s genomen worden. Dus de rest kan makkelijk later online worden gezet.

   🙂

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>