Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Beestenbende en Overige

GC 2011 – EA Insider: alle afleveringen op een rijtje

EA heeft verschillende camera ploegen rondlopen op de Gamescom 2011. Ook EA Benelux is er met de EA Insider en aflevering 3 is inmiddels ook online gezet. We hebben aflevering 1 en 2 al eerder gemeld op onze site en ze nu maar alle drie even bij elkaar gezet.

Het deel over De Sims 3 Beestenbende begint op 4:14 en we zien dan ook een leuk interview met Anita, senior Community Manager van EA Benelux.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>