Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Beestenbende en De Sims Middeleeuwen: Piraten en Adel

GC 2011: Videochats over De Sims 3 Beestenbende en De Sims Middeleeuwen: Piraten en Adel (sticky)

Zoals beloofd hier een reminder dat er vandaag 2 live video chats zijn vanaf de Gamescom 2011 met verschillende producers:

Het wordt een Beestenbende! Kom hier op zaterdag 20 Augustus om 13:30 uur voor een live uitzending met het De Sims 3: Beestenbende-team, live vanuit de EA Community Lounge op Gamescom. Zorg ervoor dat je al jouw brandende Beestenbende-vragen klaar hebt, want wij houden een exclusieve vraag en antwoord-sessie met de producers, speciaal voor onze fans. Mocht je het niet redden om aanwezig te zijn, dan ook geen nood, want je kunt de uitzending altijd terugkijken op deze pagina als het event voorbij is.

| Zaterdag 20 augustus – 13.30 uur: De Sims 3 Beestenbende video-chat |

– ~ – ~ – ~ – ~ –

Kom op zaterdag 20 augustus om 15:30 uur hier naar toe voor een live-chat met de ontwikkelaars van De Sims Middeleeuwen: Piraten & Adel, live vanuit de EA Community Lounge op Gamescom 2011. Zorg dat je je vragen meeneemt, want Aaron Cohen, Senior Director Marketing zal een exclusieve vraag en antwoord-sessie houden. Mocht je het niet redden om aanwezig te zijn, dan ook geen nood, want je kunt de uitzending altijd terug kijken op deze pagina als het event voorbij is.

| Zaterdag 20 augustus – 15.30 uur: De Sims Middeleeuwen: Piraten en Adel video-chat |

22 gedachtes over “GC 2011: Videochats over De Sims 3 Beestenbende en De Sims Middeleeuwen: Piraten en Adel (sticky)”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>