Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Beestenbende

GC 2011: De Sims 3 Beestenbende – iemand zin in een ijsje?

Een van de vele leuke nieuwe dingen is deze ijscowagen die met De Sims 3 Beestenbende het spel inrijd. Ik weet het niet 100% zeker maar ik geloof dat hij op veel meer plekken kan stoppen dan het beperkte aantal plekken waarop de snackwagen van De Sims 3 Na Middernacht kan stoppen. En hopelijk zal hij ook in meer buurten rondrijden dan alleen maar Appaloosa Plains.

Een erg leuke nieuwe feature die volgens mij een apart berichtje wel waard is.

10 gedachtes over “GC 2011: De Sims 3 Beestenbende – iemand zin in een ijsje?”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>