11 nieuwe screens van Hidden Springs voor De Sims 3

De officiële EA UK Facebook heeft nieuwe screens online gezet van Hidden Springs. Hidden Springs is de nieuwe officiële buurt voor De Sims 3 die aanstaande donderdag (25 augustus 2011) in De Sims 3 Store te koop is. Hoeveel Simpoints de buurt gaat kosten is niet bekend.

Meer over deze buurt vind je op onze Hidden Springs informatie pagina en ons Sims 3: Officiële buurten forum.

15 reacties

  1. Ik twijfel enorm of ik ‘m zal kopen, het ziet er allemaal erg gaaf uit, maar ik ben bang dat het me teleur gaat stellen. Gelukkig heb ik nog zo’n 1800 SimPoints, van toen ik De Sims 3 kocht, over. Dus ik hoef niet veel uit eigen zak te betalen, haha.

  2. @ Imagine Joff ik hoor meer mensen die twijfelen en de reacties van anderen afwachten.

    @ kipje123 ja dat denk ik wel: benieuwd hoe dat werkt / wat voor effects dat heeft op je Sims 😀

  3. Mooie screens. Volgens mij wijst foto 9 een beetje op de nieuwe uitbreiding Beestenbende, die schuur lijkt namelijk verdacht veel op de schuur waar je de paarden moet “maken”.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *