Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC

11 nieuwe screens van Hidden Springs voor De Sims 3

De officiële EA UK Facebook heeft nieuwe screens online gezet van Hidden Springs. Hidden Springs is de nieuwe officiële buurt voor De Sims 3 die aanstaande donderdag (25 augustus 2011) in De Sims 3 Store te koop is. Hoeveel Simpoints de buurt gaat kosten is niet bekend.

Meer over deze buurt vind je op onze Hidden Springs informatie pagina en ons Sims 3: Officiële buurten forum.

15 gedachtes over “11 nieuwe screens van Hidden Springs voor De Sims 3”

  1. Imagine Joff

    Ik twijfel enorm of ik ‘m zal kopen, het ziet er allemaal erg gaaf uit, maar ik ben bang dat het me teleur gaat stellen. Gelukkig heb ik nog zo’n 1800 SimPoints, van toen ik De Sims 3 kocht, over. Dus ik hoef niet veel uit eigen zak te betalen, haha.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>