Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Social

EA Benelux: persbericht De Sims Social

THE SIMS SOCIAL HEEFT VANAF NU DE STATUS LIVE OP FACEBOOK

De populairste game waarin het leven wordt gesimuleerd is nu ook te spelen op het grootste sociale netwerk ter wereld

SCHIPHOL-RIJK 23 augustus 2011 – Je sociale leven zal nooit meer hetzelfde zijn dankzij The Sims™ Social. Het EA Play Label van Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS) kondigde aan dat The Sims Social live is op Facebook. The Sims Social is overal ter wereld gratis te spelen in vijf verschillende talen, zodat vriend en vijand met het leven kan spelen op het grootste sociale netwerk. Hiermee kan iedereen samen leuke, grappige en ondeugende dingen uithalen zoals nooit tevoren. The Sims Social bevat de beste onderdelen uit De Sims, een van de populairste gamereeksen ter wereld, gecombineerd met innovatieve sociale elementen. Spelers kunnen hun Sims (de unieke personages uit De Sims) zelf creëren en naar smaak vormgeven. Daarnaast kunnen ze alle elementen uit het sociale leven van hun Sims zelf beleven. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om allerlei banden te ontwikkelen met echte vrienden op Facebook.

In The Sims Social kunnen spelers experimenteren met het leven, hun huizen op allerlei manieren verbouwen en verhalen of zelfs schandalen bedenken met andere Sims in de hoofdrol, terwijl ze hun relaties in de game onder de loep nemen en verder ontwikkelen. Van kennissen tot geliefden en van rivalen tot aartsvijanden; spelers kunnen beste vrienden of elkaars nachtmerrie worden. The Sims Social biedt ook unieke mogelijkheden om de levens, carrières en huishoudens van Sims op te bouwen en verder te ontwikkelen. Behalve de herkenbare voorwerpen uit De Sims, vind je in The Sims Social voorwerpen uit de echte wereld van partners als Dr. Pepper, Dunkin’ Donuts en Toyota. Deze voorwerpen kunnen spelers op het juiste moment een extra boost of handige voordelen bieden.

De innovatie in The Sims Social is het resultaat van de nauwe samenwerking tussen De Sims en Playfish, die samen meer dan 10 jaar succes hebben met De Sims op het vlak van sociale games.

Spelers kunnen de prestaties, grapjes en andere elementen uit de game delen door middel van news feeds en berichten die via de interface van Facebook kunnen worden geplaatst. De doelen van spelers kunnen schandalig zijn. Zo kunnen ze de ambitie hebben om een relatie op te breken door te vragen of een andere Sim de huidige partner wil dumpen. Spelers kunnen een vriend ook vertellen dat ze net samen hebben gedanst, of een andere Sim opvrolijken met een liedje. The Sims Social bevat ook de innovatieve nieuwe mogelijkheid om dingen te herhalen, zodat spelers kunnen zien wat vrienden hebben gedaan met hen en hun huizen, terwijl ze niet online waren. Zo kunnen ze bijvoorbeeld zien dat een vriend langs is gekomen om wat te eten te koken, of om de gitaar te repareren. Spelers kunnen ook ontdekken dat een vijand langs is geweest om een geintje uit te halen en bijvoorbeeld een spin op het toilet of een vis in het bed achter heeft gelaten. The Sims Social biedt spelers een echte sociale ervaring, die de manier waarop spelers met vrienden en het leven zelf kunnen spelen revolutionaliseert.

Om The Sims Social te kunnen spelen, moet je een bezoekje brengen aan Facebook. Kijk voor meer informatie over The Sims Social op de website van de game via deze link, of volg de game via Twitter.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>