Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Social

SN review van De Sims Social

We hebben de laatste weken veel gehoord over het nieuwe Facebook spel De Sims Social en het werd tijd om eens ons licht te laten schijnen op dit nieuwe spelletje. AnsjJ2 heeft daarom een review gemaakt van De Sims Social.

De Sims Social is toch wel een ontzettend leuk spel. En erg verslavend ook. Als je een dag of twee echt neemt om het te spelen, kom je al een heel eind in het spel! Normaal ben ik niet zo’n fan van Facebook spelletjes en heb met mijn eerste blikken ook heel nuchter gekeken naar Sims Social.

Maar man wat is het leuk. Al met al is het zeker de moeite waard om te spelen!

| SN review: De Sims Social |

Wil je reageren op deze review dan kan dat in dit topic op ons De Sims Social forum.